Ξύλινα και παιδικά παιχνίδια, Kidtoys.gr

Πολιτική επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος / Ακύρωση

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια , όλες οι παραγγελίες μας να αποστέλλονται σωστές, παρ’ ‘ολα αυτά σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στη διεύθυνση:

Λεωφόρος Ειρήνης 83, Πρέβεζα, Ήπειρος, ΤΚ 48100

Η επιστροφή λανθασμένου προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.

Επίσης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: +30 26820 400685),  είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: kidtoys.gr@gmail.com

  • Εμείς, αφού παραλάβουμε το προϊόν και πιστοποιήσουμε ότι όντως είναι λανθασμένο, θα προχωρήσουμε στην αντικατάστασή του.
  • Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος αλλά την επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστρέψουμε την αξία του , συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και επιστροφής του.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.

Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: +30 26820 400685), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: kidtoys.gr@gmail.com.

Στη συνέχεια θα πρέπει να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς, συνοδευόμενο με την απόδειξη αγοράς, στη διεύθυνση:

Λεωφόρος Ειρήνης 83, Πρέβεζα, Ήπειρος, ΤΚ 48100

Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει πριν την ημερομηνία αποστολής της από την εταιρεία μας μέσα από τον λογαριασμό σας στο σύστημα του e-shop μας ή με άμεση αποστολή email στο kidtoys.gr@gmail.com με την αναγραφή του αριθμού της παραγγελίας σας.

Επιστροφή  ελαττωματικού προϊόντος

Αν διαπιστώσετε οτι ένα προϊόν που αγοράσατε είναι ελαττωματικό, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: +30 26820 400685), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: kidtoys.gr@gmail.com.

Αν το ελάττωμα ειναι εμφανές, παρακαλούμε να μας στείλετε μια σχετική φωτογραφία του ελαττώματος.

Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, και πιστοποιήσουμε ότι όντως είναι ελαττωματικό, θα πρέπει να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς στη διεύθυνση:

Λεωφόρος Ειρήνης 83, Πρέβεζα, Ήπειρος, ΤΚ 48100

Αφού το παραλάβουμε, θα προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων ή στην αντικατάστασή του με τον ίδιο κωδικό προϊόντος

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.

Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικάιωμα να επιστρέψετε κάθε προϊόν που αγοράσατε απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με επιστροφή των χρημάτων σας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Πριν όμως επιστρέψετε την παραγγελία σας, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε την πολιτική επιστροφών, ώστε να διαπιστώσετε τούς όρους που ισχύουν στην εκάστοτε περίπτωση.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping